Skip to main content

Vacature

Stagiair Flight Officer Assistant

Vacature sluit op: 31 december 2024

Opleidingsniveau

MBO 4

Locatie

Schiphol

Uren

36 uur

Dienstverband

Tijdelijk

Wil jij stage lopen op het platform van één van de grootste luchthavens van Europa? Dan is Schiphol your place to be! De afdeling Ramp verzorgt alle werkzaamheden rondom het vliegtuig op het platform. Dit begint in de bagagekelder waar alle bagage van passagiers binnenkomt, gesorteerd wordt en in bagagekarren wordt geladen en eindigt met het push-backen van het vliegtuig.

Stagiair Flight Officer Assistant: jij verzorgt alle werkzaamheden rondom het vliegtuig op het platform
Samen met jouw collega’s zorg jij ervoor dat de koffers uit de bagagekelder in de juiste bagagekarren komen. Een van jou andere taken is het in- en uitladen van de koffers in/uit het vliegtuig. Je sluit de GPU (Ground Power Unit) aan en plaatst pionnen en de blokken rondom het vliegtuig, zodat de passagiers veilig kunnen uitstappen. Ben jij in het bezit van een rijbewijs, dan is het aan jou de taak om verschillende voertuigen te besturen. Heb je alles onder de knie? Dan gaan we door naar je volgende stagetaak; het zijn van een Flight Officer Assistant! Hier loop je mee met een buddy en leer je onder andere leidinggeven, coördineren, heb je contact met de crew en ondersteun jij je collega’s waar nodig.

Jij bent onze nieuwe stagiair Flight Officer Assistant:

✓ Je hebt een rijbewijs B;

✓ Je woont minimaal 8 jaar in Nederland;

✓ Je spreekt goed Engels en Nederlands;

✓ Jij een stage zoekt voor het derde leerjaar in de opleiding Aviation Operations Specialist;

✓ Je fysiek sterk bent, het werk kan vrij zwaar zijn omdat sommige koffers tot 32 kilo kunnen wegen. Wel hebben we een coole robot en een tilhulp die jou hiermee kan helpen.

Flexibiliteit is je tweede naam; stage lopen op verschillende tijdstippen of in het weekend? Geen punt voor jou. Onze werktijden zijn tussen 00:00 uur en 23:59. Onze piek ligt vooral in de nacht/ zeer vroege ochtend. Je hebt een vriendelijke persoonlijkheid en gaat geen uitdaging uit de weg. Ook heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel en goede communicatievaardigheden. Je staat stevig in je schoenen en laat je niet opjagen. Wisselen tussen verschillende taken, zelfs als het hectisch wordt? Piece of cake voor jou!

Direct solliciteren

Wat biedt Viggo jou?

  • Comfortabel uniform waarin jij er top uitziet!
  • Leuke werksfeer waar gezelligheid centraal staat;
  • Intensieve begeleiding tijdens jouw stagetraject;
  • Veel interne trainingen en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;
  • Een stagevergoeding van € 1.960,07 over de gehele stageperiode (720 uur verdeeld over 20 weken);
  • Mogelijkheden tot een contract na een positieve stageperiode.

Dit zijn wij.
Hey! Wij zijn Viggo. In 1974 begonnen als klein familiebedrijf op Eindhoven Airport en nu groot op zowel Eindhoven Airport als Schiphol. In 2021 zijn we geland op Schiphol en verzorgen we daar de passagiers- en vliegtuigafhandeling voor verschillende airlines zoals het welbekende Transavia, maar bijvoorbeeld ook het grote Etihad Airways. Van de check-in tot aan de kist, Viggo verzorgt elke stap van het proces.

Passagiers een fijne en zorgeloze start van hun reis bieden, daar zetten we ons al meer dan 50 jaar op een frisse, vriendelijke en vernieuwende manier voor in. Met een team van 1.400 enthousiaste collega’s maken we dit elke dag werkelijkheid. Dat doen we met plezier, door hard te werken met veiligheid als hoogste prioriteit. Want samen maken we de luchtvaart beter én leuker.

Werkplezier staat bij Viggo hoog in het vaandel, want wij geloven dat ons werkplezier zorgt voor blije klanten. Als we goed voor elkaar zorgen en naar elkaar omkijken, zorgen we ook goed voor de reizigers. Zelfs tijdens een drukke dag is er altijd ruimte voor werkplezier en lachen we met elkaar!

Ready for take-off en wil je solliciteren?
Leuk, kom verder bij Viggo! Upload je cv en motivatiebrief en vertel ons waarom jij dé juiste persoon bent voor deze stage.

Een antecedentenonderzoek (veiligheidsonderzoek uitgevoerd door de AIVD) zal deel uitmaken van de selectieprocedure.

Direct solliciteren

Sollicitatieprocedure:

1

Sollicitatie via website

2

Kennismakingsgesprek

Screening

3
4

Starten

Vragen?

Mocht je nog vragen hebben naar aanleiding van deze vacature, neem dan via 1 van onderstaande opties contact met ons op!